Nieuws

Meehelpen bij eNeRGie Festival

Meehelpen bij eNeRGie Festival

21 aug 2019 - Help mee bij het eNeRGie Festival. Op zaterdag 21 september in de Bomenbuurt. We kunnen vrijwilligers gebruiken bij het opbouwen en afbouwen van het festival. De opbouw is gepland van 11:00 tot 13:00 uur en het afbreken is vanaf 17:00 tot 18:00 uur. Of help mee bij activiteiten gedurende het festival zoals het begeleiden van bezoekers en het inschenken van drankjes. We zijn ook op zoek naar twee EHBOers. Heb je interesse? Meld je aan bij Hans Verboom. Stuur Hans een mailtje via: hyverboom@planet.nl

Bekijk artikel


Sloop De Populier lijkt een feit

Sloop De Populier lijkt een feit

21 aug 2019 - De Populier wordt gesloopt. Grotendeels of helemaal. Dat lijkt de uitkomst te zijn na een eerste bijeenkomst van de klankbordgroep. Dit overlegorgaan is op verzoek van de Wethouder Onderwijs door de school in het leven geroepen om belanghebbenden te informeren. De architect van de school werkt twee varianten uit, maar in beide is sloop opgenomen.

Bekijk artikel


Cursus: digitaal je zaken regelen

Cursus: digitaal je zaken regelen

07 aug 2019 -

Uitleg, hulp en tips

De gratis cursus bestaat uit de workshops:

  • 19 september: Hoe beheer ik mijn agenda + wachtwoorden bewaren?
  • 26 september: Hoe vraag ik een DigiD aan + DigiD app?
  • 3 oktober: Hoe maak ik een e-mailadres aan, app + e-mails versturen? 
  • 10 oktober: Hoe werkt internetbankieren + aanvragen? 
  • 17 oktober: Hoe schrijf ik mij in voor Woonnet-Haaglanden?
  • 24 oktober: Hoe werkt de website MijnOverheid.nl


Bekijk artikel


Kindvriendelijke Bomenbuurt

Kindvriendelijke Bomenbuurt

24 jul 2019 -

Het is misschien al opgevallen: er zijn meer "veilige Victors" en "ik speel hier"-vlaggen in de Bomenbuurt. Een aantal moeders uit de wijk heeft hiervoor gezorgd. Zij hebben bij de gemeente ook voorstellen ingediend zodat kinderen veiliger kunnen oversteken, bijvoorbeeld op weg naar school.

 Bekijk artikel


Vakantie! Laat thuis veilig achter

Vakantie! Laat thuis veilig achter

17 jul 2019 -

De vakantie staat voor de deur en veel mensen vertrekken voor een (korte) vakantie. Traditioneel wordt in deze periode meer ingebroken. Zorg dat het u niet overkomt en neem maatregelen. Zorg voor verlichting in en om uw huis en informeer uw buren.Bekijk artikel


Vraag elkaar Carrousel

Vraag elkaar Carrousel

10 jul 2019 -

Beste buurtbewoner!

In de maanden juli en augustus organiseren we diverse activiteiten waarvoor we jou van harte uitnodigen. Een fijne gelegenheid om jouw buurtgenoten te ontmoeten.

Wat zou jij graag willen doen?

Wil je bijvoorbeeld een keer gaan zwemmen? Een oude hobby oppakken? Een gezellig avondje naar theater? Naar de stad, of een terrasje pakken? Heb je misschien een andere vraag of wens?

Kies een activiteit die je past.

Neem deel en geniet van een ontspannen ontmoeting met mensen die jouw interesse delen en het leuk vinden om samen iets te gaan doen.

Deelname is gratis - aanmelden is vereist, en VOL=VOLBekijk artikel


Den Haag gaat definitief door met Haags Ontmoeten

Den Haag gaat definitief door met Haags Ontmoeten

03 jul 2019 -

De pilot Haags Ontmoeten, om kwetsbare ouderen te ondersteunen langer zelfstandig thuis te kunnen wonen, is geslaagd. De gemeente Den Haag gaat daarom definitief door met deze combinatie van welzijn en zorg. Dit schrijft Kavita Parbhudayal, wethouder Zorg, Jeugd en Volksgezondheid, vandaag donderdag in een brief aan de gemeenteraad. ‘We willen dat mensen zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Haags Ontmoeten is een prachtige manier om dit mede mogelijk te maken. Daarom wil ik het nog verder uitbreiden en verbeteren.'

 Bekijk artikel


Meeuwenoverlast beperken

Meeuwenoverlast beperken

07 mrt 2019 -Bekijk artikel